Reitdiep Stroomt
Tiny House/Werkatelier kavels

Doelstelling en doelgroep

De kavels tussen de 150m2 en 300m2 groot worden verhuurd op een afgescheiden deel van het campingterrein en zijn 365 dagen per jaar toegankelijk voor huurders. De voorwaarden voor het plaatsen van een bestaand object of het zelf bouwen/laten bouwen van een eigen ontworpen object zijn gericht op duurzaamheid, inpassing in het landschap en garanderen een zekere voorspelbaarheid over het aangezicht van het terrein.

De doelgroep is wat ons betreft divers: je zoekt een plek voor recreatie, om tot rust te komen of juist een flex werkplek of atelier voor je hobby. Je streeft naar vrijheid en leefplezier en zorgt ervoor dat dit ook geldt voor je buren. Je draagt de regio een warm hart toe en steekt de handen uit de mouwen tijdens een snoeidag. Misschien wil je wel een gezamenlijke moestuin aanleggen of een culturele middag of avond organiseren in onze horeca voorziening. Kortom, je kunt jezelf zijn en nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ons terrein te bieden heeft.

Bestemming 

Het terrein waar de kavels bij horen heeft als bestemming recreatie. Dat lijkt een nadeel te zijn als je juist een woonbestemming zocht voor je tiny house. Bedenk echter de voordelen: het object dat je wilt plaatsen of bouwen hoeft aan minder strenge eisen van het bouwbesluit te voldoen en oplopende kosten zoals leges, woz en overige belastingen die voortvloeien uit een te bouwen woning zijn er niet. Je betaalt bij ons de kosten voor de huur van de kavel, de overige kosten voor energie en water heb je zelf in de hand.

E-mailen
Bellen